Reviews

27 berichten, 3 pagina's 
16-06-2024
Geplaatst door: Marije den Drijver

warm en inlevingsvermogen

Een warm stel, met een enorm inlevingsvermogen. Prachtige uitvaart verzorgd, waarbij alles kon. Fijne begeleiding en nazorg. Want na de crematie nog regelmatig contact. Ook de urntjes en de herdenkingsring prachtig verzorgd en met ophalen alle tijd voor ons genomen. Esther en Bas; jullie zijn toppers en een enorme steun geweest voor mijn moeder en mij.
Liefs Marije den Drijver

02-06-2024
Geplaatst door: Jannie en Janine

knus, warm en met een knuffel

Mijn vader ging snel achteruit. Voor mij en mijn moeder een afspraak gemaakt om kennis te maken en al wat dingen besproken. Vanaf het eerste moment voelden wij ons op ons gemak, lief, knus, warm en met een knuffel gedag gezegd. Precies de juiste sfeer en ik merkte dat mijn moeder er rustig van werd (ik ook). Niet lang erna is m'n vader overleden en zijn Esther en Kim langs geweest en hebben alle tijd genomen om e.e.a. verder te bespreken en daarna nog een keer om de puntjes op de i te zetten, wat ook nog gezellig was. De dag zelf (en alles eigenlijk) hebben we nog nooit zo meegemaakt. Iedereen was onder de indruk, ook over hoe jullie dit gedaan hebben en jullie aandeel op deze dag. Ik ben zo blij dat ik voor De Vlinder heb gekozen en dat we er samen naartoe zijn gegaan. Esther, Kim en Bas, 1000x dank voor alles. Het was, ondanks ons verdriet, een mooie dag.
Liefs en een knuffel, Jannie🤗 en Janine🤗

26-05-2024
Geplaatst door: Leah Houweling

Zo persoonlijk en betrokken

7 april 2024 is onze moeder tijdens haar slaap rustig overleden. Ze is 97 jaar geworden.

Wij hadden al aangegeven dat we veel zelf wilden doen: mama wassen, verzorgen en aankleden. Die mogelijkheid werd ons ruimschoots gegeven door Esther en Kim.

Ook het opbaren in haar eigen appartement wilden wij graag, in de open kist, zo was mama die week nog fijn bij ons terwijl we intussen van alles regelden samen met Kim en Esther en later ook de dominee.

We kijken terug op een intieme week met op zaterdag een prachtig afscheid. We zijn het dan ook volledig met elkaar eens dat we zeer tevreden zijn met de zorg van "de Vlinder" voor mama na haar overlijden. Én met de zorg voor ons ook, wij voelen ons gezien en gehoord. Jullie zijn fijne mensen.

Esther, Kim en "de Vlinder", dank voor jullie professionele, persoonlijke zorg en fijne betrokkenheid, het voelde zo warm en vertrouwd. 

Met dankbare groet,
namens de brusjes

Leah Houweling

01-02-2024
Geplaatst door: Nienke

Herinneringssieraad

Ik was op zoek naar een mooie herinneringsarmband.
En aangezien dat heel lastig is, als je dat zelf probeert te doen, was het zo fijn dat Bas en Esther mij hierbij konden helpen.
Ze zijn heel rustig, zorgvuldig, eerlijk, vriendelkjk en nemen alle tijd voor je.

Vandaag de armband opgehaald en het gevoel wat dit mij geeft, kan ik niet omschrijven.
Zo zie je maar, het is niet wat iemand zegt of doet, maar welk gevoel iemand bij je achterlaat.

En dit gevoel draag ik altijd bij mij net als de mooie armband met inscriptie en een beetje as.

10-10-2023
Geplaatst door: Ardy Toering

Meedenken en de tijd nemen

Dankzij Uitvaart de Vlinder hebben we een hele mooie uitvaart gehad van mijn moeder!

Ze nemen de tijd en ik heb geen enkel moment gedacht dat het om geld zou gaan. Juist bij overhaaste beslissingen ben ik tegengehouden om er eerst over na te denken.

Verder word er heel goed meegedacht en zijn Esther, Kim en Bas zelf ook op ideeën gekomen om de uitvaart perfect te laten verlopen.

Ook wou ik sieraden met as. Ook hierbij ben ik heel goed geholpen door er eerst over na te denken voordat ik heb besloten wat ik wou hebben. Groetjes familie Toering

13-09-2023
Geplaatst door: Monique

Lieve en zeer betrokken sociale mensen

Esther, Bas en Kim van Uitvaartverzorging de Vlinder, wat een kanjers.
Al veel (helaas) uitvaarten meegemaakt maar wat deze mensen neerzetten is zo mooi, een dikke 10.
Heel lieve en zeer betrokken sociale mensen. Ook in de winkel kan je altijd terecht voor mooie spulletjes voor je dierbare, zij hebben een mooi en ruim assortiment.
Ik beveel Uitvaartverzorging de Vlinder dan ook zeer zeker aan.

08-09-2023
Geplaatst door: Eveline de Klerk

persoonlijke aanpak, goud waard

Wil Kim en Esther zo bedanken voor de persoonlijke aanpak van de crematie van mijn moeder. Alles wat we wilden, is zo goed toegepast, zelfs het vragen om eerder de crematie laten plaatsvinden.
Deze 2 mensen zijn goud waard, voor mensen die hun laatste wens in vervulling willen laten gaan.
Het persoonlijke ook na de crematie is gewoon een verademing en heel gevoelig.
En alles kan en is tot in de puntjes geregeld, niks te gek maar gewoon wat je wilt, doen ze.
Ben zo blij dat er nog mensen zijn die zo meedenken, zeker bij de familie en hun zo bij staan in alles.
Mij grootste complimenten in alles en hoop dat ze nog lang doorgaan.
Nogmaals, Kim en Esther , bedankt voor alles, uit de grond van m'n hart, jullie zijn goud waard

31-08-2023
Geplaatst door: Alexandra Leenderts

Super bedankt voor alle goede zorg

Lieve Kim,
Ontzettend bedankt voor alles! Het is niet te bevatten als je zoals ik in nog geen 2 jaar tijd eerst mijn broer, vervolgens mijn moeder en dan nu mijn vader moet verliezen. Vanaf het eerste contact stond je naast me, hielp je mij met alles, van begin tot eind. En wat een ongelofelijke service!! Je denkt mee, geeft advies en waar nodig kwam je met de beste oplossing voor als ik het even niet meer wist.
Ik heb mijn vader een mooi afscheid kunnen geven en op een manier zoals het voor mij precies goed voelde. Hij zou trots op mij zijn geweest. Dank voor je steun en alles wat er gedaan moest worden. Ik ben je zeer erkentelijk en zal je van harte aanbevelen bij vrienden en familie of als iemand er om vraagt. De dood hoort nu eenmaal bij het leven en we krijgen er allemaal, vroeg of laat mee te maken. Daarnaast wil ik ook Bas en Esther bedanken. Jullie zijn als team op goed elkaar ingespeeld en daarom vind ik jullie alledrie super kanjers als het op het regelen van een uitvaart aankomt. Mijn petje af. Mijn dank is groot 🙏 ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Lieve groet, Alexandra

12-04-2023
Geplaatst door: Toke Fortuin

HARTELIJK DANK

Beste Esther, Kim en Bas

Lief drietal, hartelijk bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan bij de crematie van mijn lieve huisgenoot.
Wij zijn zeer tevreden wat jullie voor ons hebben gedaan om de crematie goed te laten verlopen.
De aandacht en de goede verzorging was in een woord uitstekend.
Jullie hebben ons heel goed geholpen in deze moeilijke tijd bij het afscheid van mijn dierbare Thea.

Jullie zijn een voortreffelijke uitvaartwinkel, jullie helpen met liefde, zorg en troost. De gehele verzorging was zeer goed.

Hartelijk dank daarvoor!

05-10-2022
Geplaatst door: Ilona Zuidema

Dank voor alle hulp en steun en regelen.

Voor de uitvaart van mijn moeder op 7 september 2022, waren wij bij de Vlinder uitgekomen via mijn nichtje die in 2 jaar tijd al 3 uitvaarten heeft laten regelen door Esther en Kim. Het fijne gevoel en steun die zij je geven tijdens de heftige dagen waarin je een hoop moet beslissen en in zwaar verdriet zit. Het meedenken en regelen, het welgemeende contact via telefoon en whatsapp. Alles voelde goed en vertrouwd. Niets was teveel. Mede door Esther en Kim kunnen wij op een mooie, passende en liefdevolle uitvaart terugdenken.
De linten van de bloemstukken mooi bij elkaar gevouwen met een lintje er omheen, paar bloemen van ons eigen bloemstuk er tussen gestoken. Een prachtige map/boek waar het bezoek in had geschreven. Het maakt het allemaal af.