Repatriëring

Bij een overlijden moet er altijd een hoop geregeld worden. Indien iemand na overlijden graag terug wil naar het land van herkomst om daar begraven of gecremeerd te worden, dan komt daar nog veel meer bij kijken.

 

Naast de gebruikelijke documenten, moeten er dan ook allerlei ander formulieren ingevuld worden. Esther en Kim kunnen u daarbij helpen. Samen met onze samenwerkingspartners weten wij welke papieren er nodig zijn, waar deze aangevraagd moeten worden en aan wie deze overhandigd moeten worden. Rekening houdend met uw wensen, zorgen wij ervoor dat er een vlucht geboekt wordt en dat het lichaam voor de vlucht gebalsemd wordt. Ook houden wij rekening met de eisen die de vliegmaatschappij stelt aan de kist waarin het lichaam vervoerd wordt. 

 

HANDIG OM TE WETEN

De vlucht naar het geboorteland wordt door de vliegmaatschappij pas bevestigd als er in het betreffende land een uitvaartondernemer is die het lichaam in ontvangst zal nemen. Het is handig de contactgegevens van deze uitvaartondernemer bij de hand te hebben als wij naar u toe komen, zodat wij een en ander snel voor u in gang kunnen zetten.