Rouwdrukwerk

Een rouwkaart is iets heel persoonlijks. Wij hebben een boek waarin een aantal mooie ontwerpen staan, maar het is ook mogelijk de kaart helemaal zelf vorm te geven.

 

Door met elkaar te praten over de overledene, de hobby’s en wat voor persoon hij of zij was, komen we tot een ontwerp dat bij u en uw dierbare past. Zo kunnen er foto’s gebruikt worden van de overledene, maar ook van dierbare plekken waar hij of zij graag kwam. Regelmatig maken wij ook foto’s van een kunstwerk, schilderij of tekening gemaakt door de overledene of door één van de familieleden, hiermee krijgt de kaart echt een persoonlijk tintje.

 

Een zelf geschreven gedicht of een deel van een songtekst kan ook een mooie toevoeging zijn.

 

Vind u het moeilijk uw gevoel onder woorden brengen of heeft u even geen inspiratie, dan helpen wij u op weg en vinden we met elkaar de juiste toon. Wij proberen altijd met u te zoeken naar een detail dat ervoor zorgt dat de kaart de overledene echt op het lijf geschreven is.

 

 

Op dezelfde manier is het ook mogelijk een advertentie in de krant te plaatsen. Samen met u bepalen wij de vormgeving van de advertentie en wij zorgen ervoor dat deze geplaatst wordt in de krant naar wens.